Andreea Marin, complimentată de Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele românilor şi fosta „zână“ a Surprizelor
Preşedintele românilor şi fosta „zână“ a Surprizelor

Preşedintele Traian Băsescu a fost unul dintre invitaţii de la Gala premiilor TVR Internaţional desfăşurată sâmbătă seară. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin Bănică.

Andreea Marin: "Da, mi-a trecut prin cap să mă sinucid"

Preşedintele a fost invitat pe scenă pentru a-i face un laudatio jurnalistului Vitalie Ciobanu din Republica Moldova, care a primit un premiu de excelenţă, însă Băsescu a început cu un laudatio la adresa fostei „zâne". Preşedintele i-a spus acesteia că „arată superb" şi că nu pare că îmbătrâneşte deloc, merit pe care i l-a atribuit soţului prezentatoarei, cântăreţul Ştefan Bănică jr. „Până să-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu, ţi-aş face ţie unul, arăţi superb", i-a spus Băsescu Andreei Marin.

„Mulţumesc tare mult, învăţ să îmbătrânesc frumos, aşa se spune, nu?", a răspuns fosta vedetă de televiziune. „N-aş spune că tu îmbătrâneşti şi asta pare a fi şi meritul lui Ştefan", i-a replicat în stilu-i caracteristic, preşedintele. Gala de sâmbătă seară a fost prezentată de Andreea Marin de la Bucureşti şi de Cristian Tabără de la Chişinău.

Premii pentru moldoveni

Neagu Djuvara, căruia i-a făcut laudatio preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a primit un premiu de excelenţă pentru istorie. Actriţa basarabeană Tania Popa, care activează la Teatrul Naţional din Bucureşti, poetul Dumitru Matcovschi, regizorul Virgil Mărgineanu şi dirijorul Nicolae Botgros s-au numărat şi ei printre premianţi. Gala a beneficiat de un spectacol al orchestrei Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros, dar şi de o interpretare a Zinaidei Bolboceanu. 

“Până să-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu, ţi-aş face ţie unul, arăţi superb."
Traian Băsescu preşedintele României

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite