Andreea Marin: "Da, mi-a trecut prin cap să mă sinucid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin a povestit pentru revista Tango despre unele dintre cele mai grele momente din viaţa ei, dar şi despre felul în care relaţia cu Ştefan Bănică Jr. a ajutat-o să le depăşească.

Vedeta s-a destăinuit şi a recunoscut că la un moment dat s-a aflat în pragul sinuciderii, imediat după ce şi-a pierdut mama.

„Da, mi-a trecut prin cap prostia asta - pentru că este o prostie - atunci când eram vulnerabilă, după ce mama s-a stins în braţele mele. Mă tem de boală, de durere, de neputinţă, nu de moarte în sine, aşadar, ci de ceea ce o poate precede", a declarat vedeta pentru Tango.

Andreea Marin a declarat totodată că viaţa ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe Ştefan Bănică Jr.

„Ştefan este bărbat în adevăratul sens al cuvântului, din toate punctele de vedere. Şi are vocaţie de tată, ceea ce e foarte important pentru mine. Am ştiut din capul locului că barbatul care mă va împlini ca femeie, transformându-mă în mamă, va deveni, negreşit, marea mea dragoste. Nu folosesc vorbe mari, ştiu ce spun. Pentru mine, un om care a cunoscut atâţia ani un succes neegalat înca în meserie, nu a existat fericirea în adevăratul sens al cuvântului, până ce n-a scâncit puiul ăsta mic de faţă, răsărit din mine, în bratele mele"
a mai spus Andreea Marin, potrivit Antena1.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite