Adrian Ţuţu, câştigătorul de la „Românii au talent“, colaborează cu Marius Moga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul compozitor Marius Moga l-a luat sub aripa sa protectoare pe câştigătorul de la „Românii au talent", având doar cuvinte de laudă la adresa sa imediat după terminarea show-ului.

Adrian Ţuţu, rapperul care a cucerit România cu talentul său, dar i-a şi emoţionat pe români cu povestea sa de viaţă, a început p colaborare cu Marius Moga pentru o viitoare piesă. Conform jurnaliştilor de la Cancan, Adrian şi-a petrecut ultimele zile în studioul lui Moga, fiind familiarizat cu locul. „Îmi place. M-am mirat că el, un rapper naţionalist, a strâns atâtea voturi, dar e un model bun pentru generaţia lui. Oricum, a contat cazul lui social şi poate fi un produs bun şi pentru export", spunea compoitorul imediat după terminarea concursului „Românii au talent".

Citeşte şi:Botoşani: Cosmin Agache se ţine de show-uri prin Capitală

Anunţarea câştigătorul finalei de la "Românii au talent" a stârnit numeroase controverse printre internauţi, care s-au grăbit să îl conteste pe posesorul marelui premiu, Adrian Ţuţu, şi conducerea televizunii care a organizat concursul.

Atât forumurile, cât şi reţelele de socializare, au fost asaltate cu mesaje de protest. Cei mai mulţi au fost revoltaţi că nu talentul, ci cazul a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite