Botoşani: Cosmin Agache se ţine de show-uri prin Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul finalist de la „Românii au talent" a ajuns vedetă naţională. Puştiul de 14 ani care face beatbox este invitatul preferat al emisiunlor de divertisment ale posturilor de televiziune şi radio.

Joi seară, botoşăneanul a făcut un show de zile mari la Pro FM unde a cântat în duet alături de CRBL care a făcut şi el beatbox. Cosmin Cosmin a spus ca e fan Susan Boyle şi ar dori o colaborare cu Ombladon. Puştiul a participat şi la o emisiune a postului MTV şi a primit ofertă să cânte la un spectacol care va avea loc Buftea săptâmâna viitoare.

"Îmi place mult viaţa asta artistică, să stau alături de vedete. Cred că m-am apropiat mai mult de CRBL cu care mă înţeleg mai bine. Mi-a promis  că mă ajută să mă lansez în spectacole mari. " a spus Cosmin Agache.

Cosmin este însoţit tot timpul de mama sa care nici acum nu-i vine să creadă ce băiat talenat are. „ Suntem foarte mândri că toată lumea îl apreciază pe Cosmin şi îl invită la emisiuni sau să cânte în concerte. Săptămâna viitoare va fi foarte încărcată pentru el. A fost invitat la Măruţă în emisiune şi vineri la <<Dansez pentru tine>> unde va cânta pentru un copil bolnav", a declarat pentru „Adevărul de Seară" , mama lui Cosmin.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite