Metode moderne de eliminare a toxinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detoxifierea se poate realiza fără eforturi mari, cu ajutorul unor aparate speciale de ultimă generaţie, care au la bază procesul de electroliză, prin intermediul căreia se accelerează procesul natural de eliminare a toxinelor.

Detoxifierea este cel mai eficient mod prin care îţi poţi curăţa organismul de reziduurile acumulate în timp. În general, atunci când avem un stil de viaţă echilibrat, organismul elimină toxinele în mod natural prin plămâni, prin rinichi, prin ­piele şi prin intestinul gros. Însă, din cauza alimentelor sărace în nutrienţi, îmbolnăvirilor frecvente şi sedentarismului, organismul nu mai poate realiza singur acest lucru.

Pentru o perioa­dă scurtă de timp, reziduurile se acoperă cu grăsime, pentru a fi împiedicate să atace sistemul imunitar. ­Inevitabil, la un moment dat, acestea ajung în sânge, iar până la apariţia problemelor de sănătate nu mai este ­decât un pas. Detoxifierea se recomandă de două ori pe an, primăvara şi toamna.

Reziduurile sunt neutralizate

Procesul de detoxifiere cu ajutorul aparaturii moderne începe cu introducerea picioarelor până la gleznă într-o cădiţă specială, în care, în prealabil, s-au pus 500 g de sare şi ­care este conectată la o sursă de energie.

Totodată, pe o mână şi pe un picior se va aplica câte un electrod. Prin intermediul acestora are loc aşa-numitul proces de electroliză, prin care este facilitată pătrunderea ionilor în organism. Mai exact, ionii, odată ajunşi în corp, se ataşează de toxine, pe care le neutralizează şi, astfel, acestea sunt mult mai uşor eliminate.

Culoarea apei, indicator pentru ­depistarea bolilor

În funcţie de nivelul de toxine din organism, apa începe să-şi schimbe culoarea. Astfel, ­dacă aceasta capătă o culoare verzuie înseamnă că persoana respectivă are probleme cu fierea, iar dacă devine roşiatică ­este un semn de reumatism. În general, o şedinţă de detoxifiere durează maximum 30 de minute, timp în care pacientul stă aşezat pe un scaun.

Se fac cure de vitamine şi de minerale

Pe parcursul şedinţelor de detoxifiere se recomandă administrarea unui complex de vitamine şi de minerale. Asta deoarece, în ­timpul şedinţelor, se pierde o cantitate importantă de nutrienţi, de care organismul are nevoie pentru a funcţiona normal. De asemenea, în zilele în care au loc şedinţele de detoxifiere se recomandă consumul a doi litri de apă, pentru a evita deshidratarea.

Durerile de cap dispar

Lista beneficiilor pe care le are această metodă de detoxifiere este foarte lungă. Astfel, circulaţia periferică se îmbunătăţeşte, frecvenţa episoadelor de insomnie scade, durerile articulare sunt atenuate, iar ­funcţiile ficatului şi rinichilor se normalizează. De asemenea, s-a observat o îmbunătăţire a respiraţiei, normalizarea nivelului glicemiei şi celui al ten­siunii arteriale.

Interzis diabeticilor

Deşi este o metodă simplă de eliminare a toxinelor, utilizarea acestor aparate poate fi urmată de complicaţii în cazul celor ­care suferă de anumite afecţiuni. Astfel, detoxifierea organismului prin electroliză nu se recomandă epilepticilor, diabeticilor, celor care au făcut transplant renal, celor cu răni deschise la nivelul tălpilor, persoanelor ­care au grefe (plăcuţe metalice) în corp şi ­femeilor însărcinate.

Specialistul nostru
Dr. Maria Roşca

Kinetoterapeut

Din cauza stilului de viaţă nesănătos, organele vitale sunt expuse în permanenţă toxinelor. Prin urmare, detoxi­fierea organismului devine o necesitate. Aceste aparate moderne de detoxifiere sunt utile în eliminarea reziduurilor din organism, ajutând la întărirea sistemului imunitar, la activarea funcţiilor metabolice şi circulatorii şi la atenuarea durerilor articulare.

De asemenea, s-au obţinut rezultate excelente şi în ­ceea ce priveşte remodelarea corporală. Aparatele acţionează prin electroliza sării dizolvate prin apă, care generează un flux de ioni pozitivi şi negativi ce atrag sau se ataşează pe particulele toxice din organism.

Durata unui tratament este de 30 de minute pentru adulţi şi de 15 minute pentru copiii între 5 şi 15 ani. Tratamentul nu este recomandat în caz de: diabet, boli psihice şi epilepsie, de răni deschise la nivelul tălpilor şi de transplant renal.

Reţine

Pentru a obţine rezultate, tratamentul trebuie să cuprindă cel puţin 14 şedinţe a câte 30 de minute.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite