Cele mai frumoase rochii purtate la nunta regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre nunta regală s-a spus că va fi "cel mai mare show de modă din lume". Toţi ochii au fost îndreptaţi spre mireasă, milioane de oameni aşteptând să vadă alegerea ei în ceea ce priveşte rochia. O parte dintre ţinutele alese de câteva dintre invitate le puteţi admira mai jos.

Imagini cu cele mai spectaculoase pălării purtate la nunta regală

Soţia primului ministru britanic, Samantha Cameron, a ales pentru nunta regală o rochie din mătase marca Burberry, accesorizată cu o eşarfă portocalie.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Însărcinată în cinci luni cu cel de-al patrulea copil, Victoria Beckham nu a renunţat la celebrele tocuri înalte. Ea a purtat o creaţie proprie, o rochie-tunică de culoare bleumarin şi o pălărie care a intrat în categoria celor mai ciudate accesorii.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Miriam Clegg, soţia vicepremierului britanic Nick Clegg, a optat pentru o rochie cu buline, specifică vârstei sale, iar pe cap a purtan un fel de turban împodobi cu flori mari, roşiatice.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Charlene Wittstock, logodnica prinţului Albert of Monaco, a avut o ţinută elegantă, purtând o haină gri, iar pe cap o pălărie mare, de culoare albă.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Pentru Prinţesa Beatrice de York, înălţimea pălăriei este un criteriu important, drept dovadă alegerea ei a atras privirile în special datorită modelului deosebit al pălăriei. Ea a avut un look avangardist, purtând o haină haute couture marca Valentino şi pantofi Jimmy Choo.

image

Foto: AFP

Mama miresei, Carole Middleton, şi-a schimbat toaleta pentru nuntă cu câteva săptămâni înainte, conform presei internaţionale, optând pentru o ţinută de culoarea cerului creată de Catherine Walker şi o pălărie de aceeaşi nuanţă. Ea ar fi renunţat la un costum creat de Lindka Cierach şi o pălărie de 400 de lire sterline.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Asemeni Prinţesei Beatrice de York, Prinţesa Olandei, Maxima, a ales o ţinută în culori calde. Rochia din dantelă şi accesorii alese i-au asigurat o prezenţă plăcută.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Cu un costumaş îndrăzneţ, de culoare mov aprins, Regina Sofia a Spaniei a fost pe placul designerilor străini. Butonii ca nişte pomponei au fost neobişnuiţi, dar de impact.

O ţinută elegantă a avut şi aleasă cu mult bun gust, a avut şi prinţesa Letizia de Asturias.

image

Foto: Reuters

Regina Elisabeta a II-a a purtat o ţinută de culoare galbenă, perfectă pentru un eveniment fericit, de primăvară. Braşa din pipt este din diamante.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

Cântăreaţa soul Joss Stone a renunţat la rochiile hippy pe care le poartă de obicei, în favoarea uneia de un roşu aprins. Şi bine a făcut.

image

Foto: Gettyimages/Guliver

O prezenţă încântătoare a fost şi actriţa Sophie Winkleman, soţia lordului Frederick Windsor, într-o ţinută Giorgio Armani.

image

Citiţi şi:

FOTOGALERIE - imagini superbe din cea mai importantă zi din viaţa lui William şi Kate

Nunta regală sărbătorită la Bucureşti de diplomaţii britanici GALERIE FOTO

FOTO / VIDEO Cum arătau Kate şi William când erau mai tineri şi ce trăsături vor avea copiii lor

Ceremonia nunţii regale în imagini. Vezi rochia de mireasă a lui Kate

Misterul tortului de la nunta regală a fost dezvăluit. Vezi cum arată tortul miresei

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite