Nunta regală sărbătorită la Bucureşti de diplomaţii britanici GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a sărbătorit astăzi nunta prinţului William cu Catherine Middleton. Diplomaţii şi-au invitat familiile, prietenii şi colaboratorii la o recepţie care a avut loc la un hotel din centrul Capitalei.

Nunta regală de la Londra a fost celebrată şi la Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris şi familia sa au fost prezenţi la recepţia organizată în cinstea evenimentului regal la un hotel de pe Calea Victoriei.

image

„Evenimentul încearcă să recreeze atmosfera de sărbătoare stradală din Marea Britanie prin participarea britanică", a spus Roxana Frosin, organizatorul evenimentului. La recepţia care a început astăzi, la ora 12.00 şi s-a încheiat în jurul orei 15.30 au participat sute de diplomaţi, jurnalişti, oameni politici şi oameni de afaceri. Pe tot parcursul evenimentului nunta prinţului William cu Kate Middleton a fost transmisă live pe două ecrane uriaşe.

image

Printre invitaţi s-au numărat şi câştigătorii concursului lansat de Ambasada Marii Britanii pe pagina lor de Facebook. Doi tineri care şi-au spus povestea nunţii pe blog şi au adunat cele mai multe voturi pe pagina Ambasadei Marii Britanii de pe reţeaua de socializare au primit invitaţii la petrecere.

image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite