FOTO Repetiţiile Cavaleriei Regale pentru nunta prinţului William

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mâine, poimâine are loc cel mai aşteptat eveniment regal al anului: nunta "Cenuşăresei" Kate Middleton cu prinţul William. Cu 1.900 de invitaţi şi peste două miliarde de spectatori cu atenţia îndreptată spre Marea Britanie, întregul alai se pregăteşte intens ca nunta să fie perfectă. Astăzi, regimentul Cavaleriei Regatului Unit a fost supus la inspecţii severe.

La repetiţia de miercuri au participat atât garda ecvestră a Marii Britanii, membrii Armatei, cât şi cei ai Forţelor Navale, relatează "The Telegraph". Ei au defilat pe traseul care duce la catedrala Westminster unde va avea loc ceremonia religioasă.

Vezi FOTOGALERIE aici

Pentru a nu perturba traficul londonez şi a se feri, pe cât posibil, de ochii presei, întregul exerciţiu a început la ora 02.00, în noaptea de marţi spre miercuri, şi a fost finalizat înainte de ora 06.30 dimineaţa. Deşi a fost doar o repeteţie, ofiţerii au fost echipaţi din cap până în picioare şi au purtat uniformele pe care le vor îmbrăca şi vineri, 29 aprilie.

Punctul maxim de atracţie în rândul ofiţerilor care defilează este Cavaleria, care nu a lipsit de la nicio nuntă a membrilor familiei regale de 350 de ani încoace. Cortegiul mirilor va fi escortat de 150 de călăreţi ai regimentului.

image

Pe aceeaşi temă:
Kate Middleton reînvie poveştile cu Cenuşăreasa

A fost dezvăluit planul de așezare al invitaților din Westminster Abbey. Află ce vedete vor sta aproape de prințul William și de Kate

Nunta secolului: înrudirea casei regale româneşti cu cea a Marii Britanii

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite