Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea Felea, ultimii finalişti la "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul semifinalei din această seară de la "Românii au talent" au fost aleşi ultimii trei concurenţi care vor merge în finală. Telespectatorii i-au votat pe Valentin Dinu, tânărul care a interpretat impecabil melodia "You Are Not Alone" a lui Michael Jackson, şi pe Valentin Luca, barmanul care a regizat un întreg spectacol pentru prepararea unui cockteil, în timp ce juriul a ales-o pe gimnasta la bară Medea Felea în detrimentul

Filmul ultimei semifinale:

UPDATE 23:50 Votul publicului: pe primul loc- Valentin Dinu, pe locul 2- Valentin Luca, pe locul 3- Medea Felea, iar pe locul 4 - Alin Stanis. Primii doi au mers direct în finală, iar juriul a trebuit să aleaga din ultimii doi. Andi Moisescu l-a preferat pe Alin, Andra pe Medea, iar votul decisiv al lui Mihai Petre, a mers tot spre gimnasta la bară. "Avem multe voci talentate şi le apreciez, dar în seara asta votul meu va susţine talentul original", a spus Mihai Petre.

UPDATE 22:55 Spectacolul oferit de barmanul Valentin Luca, făcând sincron cu el însuşi în pregătirea unui cocktail (filmându-se anterior şi punându-se pe un ecran), i-a ridicat pe cei trei membri ai juriului în picioare.

"Eu am un singur cuvânt: spectacol... în stare pură. Asta e artă şi orice artist ar trebui să o facă", a spus Mihai Petre.

"Ne-ai lăsat mască. Nu mai avem cuvinte să te lăudăm", a adăugat Andra.

"M-ai parcat definitiv. Simt că sunt inutil aici. Am văzut cel mai mare spectacol pe care nu mi l-am închipuit vreodată posibil", a încheiat Andi.

VIDEO Valentin Luca, „magicianul cocktail-urilor", merge în finala „Românii au talent"!

image

UPDATE22:45 Mişcările artistice ale Medeei Felea la bară l-a făcut pe Smiley să exclame: "Sper să se fi uitat şi Laura să fi învăţat câteva mişcări"

"Te-am privit cu atâta admiraţie... Eşti o fată muncitoare. Eşti o fată cu suflet minunat. Bravo!", i-a spus Andra.

"Eşti o sportivă adevărată. Aduci o disciplină total necunoscută, după părerea mea. Eşti o femeie puternică. Am făcut un exerciţiu de imaginaţie şi mi te imaginam cum te-ai distra tu printr-un autobuz. Disciplina ta poate fi un sport olimpic, iar tu poţi fi o ambasadoare", a încurajat-o Mihai Petre.

"Ai făcut din bara aia ce ai vrut tu! Ai făcut din bara aia o cârpă!", a stărnit Andi râsete cu afirmaţiile sale.

image

UPDATE 22: 32 Trupa Freakquency a jucat "Căluşarii" remixat, animând întreaga sală cu energia lor.

"Băieţii sunteţi al naibii de buni. Şi vă spun şi de ce: 1. aţi evoluat fantastic de la preselecţie, 2. aţi ales o melodie foarte interesantă, 3. e foarte important că ştiţi să vă susţineţi unul pe altul şi 4. că aţi continuat în final în caracterul dansului", a spus Mihai Petre. Andra nu a mai avut ce completa: "A spus Mihai tot. A fost un moment foarte bine pregătit", a spus cântăreaţa.

"Eu am un avantaj că îi ştiu de foarte mult timp. M-a fermecat faptul că lipsa căpitanului, care s-a accidentat, nu s-a văzut. Aţi fost senzaţionali", a spus Andi.

image

UPDATE 22:25 Veronica Fizeşan interpreta de operă metal i-a cucerit din nou pe cei trei membri ai juriului, dar şi publicul care a aplaudat-o în picioare.

"În seara asta nu m-ai surprins cu nimic. M-am aşteptat la această voce foarte bună. Ceea ce transmiţi tu este profesionalism. Se simte stăpânirea şi numai ani buni de lucru ţi-o poate oferi. Ţi se potriveşte genul", a spus Mihai Petre.

"Dacă la preselecţie m-ai cucerit cu vocea, azi m-ai dat pe spate cu prezenţa scenică. Un întreg spectacol", a adăugat Andra.

"Se simte că trăieşti pentru tine. Şi muzica trăieşte pentru tine. Am simţit de la primul momemnt profesionistul din tine. Bravo", a felicitat-o şi Andi.

image

UPDATE 22.08 Numărul de iluzionism al cuplului Protopopoiu Ionuţ şi Amalia (Duo Mistik) nu a fost apreciat deloc de cei trei membri ai juriului, care s-au declarat plictisiţi şi chiar au oprit interpretarea celor doi, prin apăsarea X-ului.

"Durează prea mult. Durează enorm. Au trecut zeci de secunde până a avut loc prima schimbare. Nu e spectaculos şi m-am plictisit. Nu ne daţi energie. Totul se întâmplă prea lent", a apreciat Mihai Petre.

"Voi trebuie să vă gândiţi când dozaţi un număr ca să nu dureze prea mult. Eu am oprit pentru că am mai văzut aşa ceva într-o viteză incredibilă", a spus şi Andi Moisescu.

"A fost mult prea lent şi dacă aveţi ceva interesant e bine să nu păstraţi pentru final", a fost şi  părerea Andrei.

image

UPDATE 22.00 Mădălina Luca a optat să cânte la nai o melodie mai lentă, alegere care nu l-a mulţumit pe Mihai Petre în totalitate.

"Astăzi emoţiile te-au dominat. Cred că poţi face mult mai mult. Ai cântat corect, dar nu ai trecut bariera spectacolului. Singurul moment în care am simţit energia a fost finalul. Avem nevoie de mult mai mult", a declarat Mihai Petre.

"Momentul a fost foarte frumos şi a crescut de la doină până la acea melodie ritmată. Te amir pentru că ai ales acest instrument frumos, naiul", a spus şi Andra.

image

UPDATE 21.45 Momentul de acrobaţie al lui Orlando Oprescu a impresionat plăcut juriul, dar momentele prea lungi de pregătire au fost taxate de Mihai Petre. 

"Întotdeauna creezi suspansul ăsta. Ne e teamă pentru tine, iar asta e bine. Însă au fost şi câteva lucruri care nu mi-au plăcut: momentele în care te pregăteşti durează prea mult şi ne plictiseşti. Până stai tu să te înfăşori trebuie să faci spectacol. Mi-a plăcut mai mult numărul de la preselecţie. Acum ai fost mai liric", a comentat Mihai Petre.

Andi Moisescu a comparat numărul său cu criza: "Când te-am văzut prima oară în picaj, parcă am văzut România în primul an de criză".

image

UPDATE 21.30 Vocea de operă a lui Alin Stanis în vâstă de 38 de ani a fost pe placul juriului, dar criticată de Mihai Petre şi Andra a fost ţinuta aleasă.

"Am o mică problemă cu prezentarea lui. Sfatul meu e că dacă vei ajunge să faci o carieră, pentru că ai talent, trebuie să te prezinţi ca un artist şi să faci şi spectacol pentru că ai super talent", a spus Mihai Petre. Şi dacă părerea lui a fost împărtăşită şi de Andra, Andi Moisescu a fost de părere că nu haina are importanţă: "Mie  mi se pare că ai prezentat puritatea talentului tău. Nu ai nevoie de nicio haină".

image

UPDATE 21. 20 Mamă şi fiică, dansatoarele Natalia şi Aliona au stârnit ropote de aplauze din partea publicului cu mişcări orientale.

"Mă dor ochii de nu mai pot. Sunteţi minunate. La un moment dat nu mai ştiam care e mamă, care e fiică. Spectacol adevărat, culoare", a spus Mihai Petre.

"M-am gândit foarte serios la mine şi la Pavel. Noi suntem şi căsătoriţi şi avem şi copii. Cred că ar trebui să cerem un spor de periculozitate", a glumit Andi Moisescu.

image

UPDATE 21.00 Deşi au cântat cu multă energie, membrii grupului Fanfara Rotaria Junior l-au impresionat pe Mihai Petre mai degrabă prin mişcare scenică.

"Ăsta a fost punctul vostru forte. Aţi dansat extraordinar şi aţi simţit fiecare moment. Ceea ce e special la voi e că transmiteţi o energie pozitivă încât puteţi să schimbaţi în bine ziua oricui", a spus Mihai Petre.

image

UPDATE 20.55 La preselecţii, tânărul Dinu Valentin în vârstă de 22 de ani i-a lăsat muţi de uimire pe membrii juriului, care chiar i-au spus că pot renunţa la meseria de spălător de maşini pentru că îl aşteaptă un viitor strălucit. În această seară, Valentin a interpretat impecabil melodia "You Are Not Alone" a lui Michael Jackson şi a ridicat sala şi juriul în picioare.

"Cred că eşti concurentul ideal pentru Românii au talent. Vii dintr-o lume atât de simplă, pe o scenă atât de complicată. Aici este locul tău", a declarat Andra.

image

UPDATE 20.40 Cei care sparg gheaţa sunt Blockbusters Crew.

Dansul lor şi în special mezina grupului, i-a impresionat plăcut pe cei trei membri ai juriului.

"Sunteţi o adevărată echipă şi transmiteţi spiritul cald al unei echipe adevărate. Dansaţi foarte bine, sunteţi foarte expresivi. Aş fi ales şi o parte mai dinamică, dar e foarte frumos ce aţi făcut", a comentat Mihai Petre.

image

VIDEO Severineanul Marian Vasilescu a frânt inimile telespectatoarelor, dar nu va merge în finala „Românii au talent“

Andra, roşie ca focul, să-i surâdă norocul! FOTO

VIDEO Patru braşoveni de excepţie merg în finala „Românii au talent"!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite