Anchetă la un liceu din Capitală după ce doi elevi au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au stabilit că bătaia dintre doi elevi a izbucnit din cauza unui schimb de replici între ei, pe ideea „cine este mai şmecher“. Cel de 17 ani şi-a chemat în ajutor tatăl în vârstă de 37 de ani.

Elevul de 15 ani şi-a chemat şi el rudele, care au participat la bătaie. În urma incidentului, cei doi elevi au ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu", după ce au fost înjunghiaţi în zona dorsală şi a picioarelor. Bărbatul de 37 de ani a fost transportat, de asemenea, la Spitalul Pantelimon.

Remember incidente în şcoli/ Un elev gălăţean a murit în urma unei altercaţii în timpul orelor

Vinovaţii,căutaţi de Poliţie

Poliţiştii bucureşteni au deschis o anchetă după scandalul de săpătămâna trecută de la liceul din Sectorul 2 al Capitalei şi îi cercetează pe cei implicaţi în conflict pentru ultraj contra bunelor moravuri, port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe. „Au fost trimişi poliţişti de la serviciul de intervenţie rapidă la domiciliile a doi dintre suspecţi, dar nu au fost găsiţi. Au fost însă identificaţi şi, după depistarea lor, vor fi chemaţi la audieri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

„Să se pronunţe Poliţia. Apoi vom vedea ce măsuri vom lua. Ţin să precizez că incidentul nu s-a petrecut în şcoală", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.
Poliţiştii bucureşteni susţin că, în ciuda incidentelor de acest gen, cazurile de violenţă şcolară au scăzut cu 39% în 2009, comparativ cu 2008.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite