Remember incidente în şcoli/ Un elev gălăţean a murit în urma unei altercaţii în timpul orelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu trei ani Laurenţiu Toia a fost ucis în sala de clasă
În urmă cu trei ani Laurenţiu Toia a fost ucis în sala de clasă

Incidentul tragic al elevilor înjunghiaţi de la Craiova reaminteşte de situaţiile în care elevii gălăţeni au fost implicaţi în astfel de incidente.

Dintre cele mai importante cazuri, reamintim de cel din anul 2006, când un tânăr de 16 ani a murit dupa ce un coleg i-a dat două palme şi un pumn în plex. Laurentiu Toia, elev in clasa a X-a la Grupul Şcolar "Costache Conachi" din comuna gălăţeană Pechea, era la şcoală în timpul unei ore de curs, când George Gavrila, fost coleg de clasa în primul an de liceu, a intrat în sala, s-a apropiat de el şi i-a aplicat un pumn în plex.

Lovitura aplicata de George Gavrilă, practicant de box la clubul "Lucian Bute", a fost asa de puternică încât Laurentiu Toia s-a înecat cu propriul suc gastric. În doar câteva clipe, băiatul a murit.

Matuşa agresorului, Polixenia Danaila, a spus că motivul incidentului îl reprezintă o altercaţie verbala cu fratele agresorului George Gavrilă, in urma cu trei zile.

"Ne-a nenorocit. De asta aveam eu nevoie! Eu am fost la munca, iar el a plecat in sat. A facut o mare prostie", a declarat Mariana Gavrila, mama lui George.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite