Campanii de igienă realizate de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Şcoala „Nicolae Iorga“ din Cluj au obţinut Premiul I la prima ediţie a campaniei „Igiena acasă şi la şcoală“
Elevii de la Şcoala „Nicolae Iorga“ din Cluj au obţinut Premiul I la prima ediţie a campaniei „Igiena acasă şi la şcoală“

Mii se copii din toată ţară au realizat proiecte despre igienă  într-un mod cât mai creativ. La ediţia „Igienă acasă şi la şcoală“ din acest an au participat 16.500 de copii din 330 de şcoli şi 200 de grădiniţe din toată ţara.

Elevii şi preşcolarii au avut la dispoziţie două secţiuni unde au putut să-şi înscrie proiectele: campanii de igienă şi concursul de senarii.
În perioada 21-27 februarie puteţi vota pe site-ul www.zeromicrobi.ro proiectele înscrise în concursul desfăşurat de compania Domestos, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Citeşte şi:

Copiii învaţă „Igiena“ în mod distractiv


Votul publicului reprezintă 20% din totalul punctajului final, restul de 80% fiind reprezentat de decizia juriului format din reprezentanţi ai companiei Unilever (40%) şi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei (40%). Criterii de evaluare aplicate de reprezentaţii juriului constau în: aplicabilitate, originalitate, impactul asupra copiilor, relaţionarea mesajului cu subiectul,  capacitatea  de  stilizare - transformare  în semn  artistic a mesajului.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite