Pavel Stratan, pe ultimul loc la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Stratan e partenerul Andreei Preda, care vrea pentru sora ei un trai decent
Pavel Stratan e partenerul Andreei Preda, care vrea pentru sora ei un trai decent

Cântărețul basarabean și partenera sa au acumulat cel mai slab punctaj și au ajuns la duel chiar din prima emisiune a acestui sezon. Vinerea viitoare, ei se vor confrunta cu echipa gimnastului Marian Drăgulescu.

Seara a început cu povestea lui Harab Alb. Pavel a intepretat rolul Spânului, care încerca -o cucerească pe fata Împăratului Roșu. Juriul a avut doar cuvinte de laudă pentru partenerea sa, Andreea, nu și pentru el. Mihai Petre a remarcat că Stratan depune prea mult efort și l-au sfătuit să danseze din plăcere, așa cum cântă. „Știm că în acest corp puternic se ascunde o fire sensibilă", a spus Edi Stancu, îndemnându-l să dea frâu liber emoțiilor. Cantautorul și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Pavel Stratan

Nici la cel de-al doilea dans, valsul, Pavel nu a reușit să facă o impresie mai bună. Astfel, el a acumulat cel mai slab punctaj și a ajuns la duel. Cântărețul a explicat că nu a dansat niciodată în viață, dar muncește mult pentru a-și ajuta partenera. Andreea este din București și dansează pentru sora sa mai mare, care practic a crescut-o după moartea părinților lor.

Pavel Stratan la „Dansez pentru tine": „Cleopatra îmi spune să plutesc ca o pasăre, nu ca un urs"

Pavel Stratan, chinuit de coregrafă la antrenamentele pentru „Dansez pentru tine"

În schimb, perechile pregătite de alți doi basarabeni, coregrafii Victoria Bucun și Lilian Carauș,s-au descurcat foarte bine și au ieșit pe primele locuri din concurs.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite