Pavel Stratan la „Dansez pentru tine“: „Cleopatra îmi spune să plutesc ca o pasăre, nu ca un urs“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel și Cleopatra Stratan
Pavel și Cleopatra Stratan

Pavel Stratan va intra în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine" pe 26 octombrie. „Cred că o să mor de râs când o să mă privesc cum dansez, atunci când o să urmăresc emisiunea în reluare. Acum însă nu prea îmi vine să râd, că exersez de dimineaţă până noaptea târziu", spune artistul din Republica Moldova.

Cântăreţul a mărturisit pentru Pro TV că îl iau fiorii când se gândeşte la concurs, deoarece nu a dansat niciodată până acum. „Daca inventa cineva vreun stil de dans pentru piesa «Eu beu» cred că era suuuuuper! Dar aşa, odată ce nu ştiu sa dansez. niciun stil de dans, de unde să ştiu ce mi s-ar potrivi?", se întreabă el.

Copiii se distrează copios de când tatăl lor a început să danseze prin casă şi îi dau sfaturi. „Acum stau la sală şi repet foarte mult, iar ce-mi iese cel mai bine le arăt şi lor acasă. Soţia mi-e parteneră, iar Cleo şi Cezar formează o altă pereche. Şi uite aşa ne întrecem. Cleopatra mă ajută şi permanent îmi spune să plutesc în aer ca o pasăre, nu ca un urs", mai povesteşte Pavel Stratan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite