Milionarul rus Adlan Şişhanov renunţă la echipa de fotbal Zimbru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Co-proprietarul clubului FC Zimbru din Chişinău, Adlan Şişhanov, a declarat pentru portalul fotbal.md, că a luat decizia de a părăsi clubul de fotbal de pe strada Butucului 1. Motivele vor fi făcute publice pe data de 5 octombrie, în cadul unei conferinţe de presă.

„Am luat decizia să mă retrag. Am spus nu o singură dată că fotbalul moldovenesc are nevoie de o schimbare, una valorică, la nivel de conducere. Din păcate, la moment, situaţia este exasperantă!", a declarat pentru fotbal.md, milionarul Adlan Şişhanov.

Omul de afaceri se arată dezamăgit de situaţia din fotbalul moldovenesc.

Adlan Şişhanov, este unul dintre liderii din fotbalul autohton care nu împărtăşeşte politica actuală a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Omul de afaceri a devenit co-proprietar al clubului de fotbal Zimbru Chişinău în iunie 2011, echipă ce anterior aparţinea milionarui moldovean Nicolae Ciornâi, care a rămas în calitate de preşedinte onorific al „galben-verzilor", Nicolae Ciornâi.

La începutul anului 2010, Adlan Şişhanov a devenit oficial patronul echipei de fotbal Dacia Chişinău. Totodată el este partenerul de afaceri al miliardarului moldovean Gabriel Stati, ei fiind proprietarii unei reţele de supermarkete.

Potrivit revistei Finans din Rusia, Adlan Şişhanov are o avere de 50 milioane de dolari şi face parte din cea mai bogată familie din Rusia, capul căreia este miliardarul Mihail Guţeriev, proprietarul companiei Russneft.

ROCADE FOTBALISTICE/ Fostul finanțator al clubului Dacia Chișinău, Adlan Șişhanov a devenit coproprietar la concitadina Zimbru

Milionarul moldovean Gabriel Stati în parteneriat cu milionarul rus Adlan Şişhanov vor să creeze în Moldova cea mai mare reţea de magazine retail

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite