JOCURILE OLIMPICE 2012 Marina Marghieva și Natalia Artîc au primit aviz negativ din partea Comitetului Internațional Olimpic după ce au fost găsite dopate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Marghieva
Marina Marghieva

Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic, a declarat pentru „Adevărul" că participanta la proba de aruncare a ciocanului și, respectiv, atleta care trebuia să concureze la proba de aruncare a discului, la Londra, au fost excluse din lotul olimpic al Republicii Moldova.

Atletele Natalia Artîc și Marina Marghieva au fost găsite dupate cu substanțe interzise de Comitetul Internațional Olimpic, fapt ce a determinat neincluderea lor în delegația sportivilor moldoveni deplasați la Londra, relevă Jurnal.md.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Vezi programul complet al sportivilor moldoveni la Olimpiada de la Londra

„Marina Marghieva și Natalia Artîc nu vor evolua mâine în competiția de atletism. Ele au rămas în Chișinău după ce au fost semnalate de comisia antidoping", a declarat pentru „Adevărul Moldova" Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Cine sunt sportivii care ne reprezintă la Londra

Mâine, la probele de atletism de la Jocurile Olimpice de la Londra vor participa trei sportivi Moldoveni. Este vorba despre Olesea Cojuhari, care aleargă în prima rundă a probei feminine de 400 de metri sprint, Ion Luchianov aleargă la proba masculină de 3.000 metri cu obstacole, în prima rundă și Serghei Marghiev care concurează la sesiunea de calificări a probei de aruncare a ciocanului. Finala acestei probe are loc pe 5 august.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite