Preotul Pavel Borșevschi: „Cei care țin slujbe în fața Palatului Republicii fac mendrele unui partid politic. Întrebați-l pe Mark Tcaciuc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul Pavel Borșevschi. Sursa: Europalibera.org
Preotul Pavel Borșevschi. Sursa: Europalibera.org

Clericii de la Chișinău opinează că protestul-maraton al preoților din fața Parlamentului n-are nicio legătură cu credința creștină și că ar fi fost organizat la comanda comuniștilor.

Preoții din Chișinău îi acuză pe clericii protestatari de faptul că acțiunea lor de astăzi din fața Parlamentului reprezintă o încercare de manipulare a opiniei publice, la comanda unui partid politic.

Protestatarii din fața Parlamentului nu au binecuvântarea Mitropolitului

„Ca preot vreau să spun că aceste proteste n-au nimic în comun cu biserica. Noi avem formele noastre de manifestare: postul, spovedania, rugăciunea, dar fiecare în chilia lui. De-asta avem biserici. Cei care au îmbrăcat sutana bisericească și țin slujbe în fața Palatului Republicii fac mendrele unui partid politic. Nu știu cărui partid. Întrebați-l pe Marc Tkaciuk", spune Pavel Borșevschi, parohul Bisericii "Sf. Dumitru" din Chişinău.

PROTESTUL PREOȚILOR CONTINUĂ Peste 200 de fețe bisericești și-au întins corturile lângă Palatului Republicii. Vezi GALERIA FOTO!

„Aceste mișcări știrbesc din viața noastră creștinească. Au pus și ce-i al lui Dumnezeu și ce-i al Cezarului în același castron. Ei sunt ca o oaste care au un cip montat în minte și se cred mai presus decât Sfânta Scriptură", precizează și preotul Ion Ciuntu de la Catedrala "Sf. Teodora de la Sihla".

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite