PROTESTUL PREOȚILOR CONTINUĂ Peste 200 de fețe bisericești și-au întins corturile lângă Palatului Republicii. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preoții rămân peste noapte în parcul din vecinătatea Palatului Republicii
Preoții rămân peste noapte în parcul din vecinătatea Palatului Republicii

Fețele bisericești și credincioșii care i-au însoțit și-au întins corturile pe spațiul verde din vecinătatea Palatului Republicii. Preoții susțin că sunt hotărâți să rămână acolo câte zile e nevoie pentru ca Legislativul să anuleze pașapoartele biometrice.

Protestul fețelor bisericești continuă și la această oră în parcul din vecinătatea Palatului Republicii din Capitală. În perimetrul încadrat de cele aproximativ 40 de corturi montate de cei peste 200 de enoriași sosiți din toată țara, preoții țin slujbe și se roagă fără întrerupere.

„Ne-am adunat să ne apărăm dreptul de a ne păstra pașapoartele sovietice. Nu vrem coduri individuale și pașapoarte biometrice", spune un preot, care se recomandă drept „părintele Serghei de la Vulcănești".

Preoții rămân peste noapte în parcul din vecinătatea Palatului Republicii Preoții rămân peste noapte în parcul din vecinătatea Palatului Republicii Preoții rămân peste noapte în parcul din vecinătatea Palatului Republicii

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

„Biserica nu vede un lucru bun în păstrarea drepturilor noastre egale cu ale homosexualilor. Creștini care mai trec pe aici ne mai ajută cu ce avem nevoie. Și chiar dacă n-ar fi, îndurăm și foametea și frigul. Suntem pregătiți pentru Dumnezeu", mărturisește și preotul-parorh Serghei de la biserica „Nașterea Maicii Domnului" din Rezina.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite