O vedetă TV şi un milionar român figurează în scandalul "Virgine din Moldova pentru VIP-uri din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe surse indică faptul că Daniela Crudu, vedeta emisiunii „Un Show Păcătos" era una din cele mai râvnite fete din reţeaua de prostituate condusă de Andreea Marta. Potrivit click.ro în dosar figurează şi milionarul Ioan Neculaie, proprietarul FC Braşov

Sportivi, politicieni, oameni de afaceri. Asta era clientela prostituatelor din reţeaua condusă de Andreea Marta. La dosar apare şi numele Danielei Crudu, dar nu în calitate de client sau martor, ci chiar de prostituată, anunţă click.ro.

Potrivit unor surse citate de România TV, Crudu figurează pe lista neagră a anchetatorilor ca „prestatoare de servicii sexuale contra cost".

„Premianta" este apelativul cu care ar fi fost alintată Cruduţa de către şefele reţelei de prostituate datorită frumuseţii sale şi a satisfacţiei exprimate de către clienţi.

Tocmai din acest motiv, spun sursele citate, Crudu ar fi făcut parte dintr-un grup de fete care aveau tarife foarte mari, de aproximativ 1.000 de euro/oră. Culmea e că, în acelaşi dosar de prostituţie, apare atât numele Danielei Crudu, cât şi cel al lui Ioan Neculaie, patronul FC Braşov.

Şi asta, în condiţiile în care, în ultimii ani, au tot apărut în presă fotografii cu Daniela care fie era adusă cu elicopterul la vila lui Neculaie, fie venea cu maşina personală la bossul din Braşov.

Aflaţi aici cum a făcut avere cel mai bogat braşovean

„Clienţii erau racolaţi de către membri grupării din mediul cu bani, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari prin organizarea unor petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusiviste", precizează Poliţia Română.

Crudu: «Nu ştiu pe nimeni din cei implicaţi în acest dosar»

Încolţită din toate părţile, după ce s-a speculat că ar fi făcut parte din reţeaua de prostituţie condusă de Andreea Marta, Daniela Crudu neagă cu vehemenţă zvonurile şi susţine că nu cunoaşte nicio persoană care a fost implicată în acest dosar.

„ Nu am nici o legătură cu acest scandal care văd că ţine primele pagini ale ziarelor. Nu îi cunosc pe acei oameni, nu i-am văzut în viaţa mea. Nu ştiu de ei decât din ziare. Nu am vorbit niciodată cu nici o persoană care este implicată în acest subiect. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ceva", a declarat Daniela.

Dosarul prostituţiei de lux: O grupare de traficanţi din România recruta tinere virgine din Moldova. Membrii primeau câte 3.000 de euro

Amintim că începând cu anul 2010, o grupare de traficanţi condusă de surorile Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, atrăgeau persoane bogate, pentru care organizau întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor sume importante.

Potrivit unor surse judiciare, se făceau „comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Cerea între 3.000 şi 10.000 € pentru o virgină din Republica Moldova

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite