Ministrul confirmă: Angajații de la Externe au chefuit pe banii PNUD-ului. Petrecerea a costat 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul și viceministrul de Externe, într-un club de noapte
Ministrul și viceministrul de Externe, într-un club de noapte

Ministrul de Externe Iurie Leancă a specificat că pentru petrecerea organizată pentru angajații ministerului nu au fost cheltuiți bani publici.

„Serata a avut un obiectiv foarte important de consolidare a capacităților instituționale. Nu am cheltuit bani publici, deși în mod normal am avut anumite resurse, care nu au fost cheltuite ca urmare a mai multor evoluții și puteam și din acei bani să cheltuim o sumă, care a fost de doar 30.000 de lei", a declarat Iurie Leancă.

„O astfel de serată se numește de totalizare, de consolidare și de Crăciun. Banii respectivi au fost cheltuiți din proiectul de consolidare a capacităților instituționale al capacităților de externe", a mai menționat ministrul.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială a organizației, bugetul total al proiectului este de 3,557,895 dolari SUA oferiţi de Agenţia Suedeza pentru Dezvoltare Internaţională (SIDA), Agenţia de Dezvoltare a Austriei (ADC), guvernul Estoniei, Ministerul Regal al Afacerilor Externe al Norvegiei şi Fundaţia pentru o Societate Deschisă. Termenul de implementare a proiectului este din ianuarie 2008 până în decembrie 2011.

Citește și: VIDEO „Ședința de bilanț" de la Externe, într-un club de noapte din Capitală

Comuniștii din Parlament: „Externele au chefuit pe bani europeni!"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite