CHIŞINĂU: Presupusul asasin al celor doi tineri din Durleşti ar fi un bărbat de 30 de ani cu grave probleme mentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii cercetează mai multe versiuni ale dublului asasinat din noaptea de joi spre vineri, dar susţin că e vorba de o persoană cu grave probleme mentale.

Reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au declarat că cercetează mai multe piste privind autorul omorului a celor doi tineri, un băiat de 18 ani şi o fată de 15 ani, împuşcaţi în câmp la circa 500 metri de Mănăstirea Sf. Andrei din oraşul Durleşti, o suburbie a Chişinăului.

Potrivit unor surse din cadrul MAI ar fi vorba de acelaşi criminal, care ar fi comis o crimă asemănătoare, descoperită pe 10 septembrie, 2010 în câmp în apropierea şoselei Chişinău-Ialoveni. În al doilea caz, au fost împuşcaţi, tot cu o armă de vânătoare, un bărbat de 31 de ani şi o tânără de 20 de ani.
Poliţiştii spun că e vorba de un bărbat de 30 de ani cu grave dereglări mentale, care însă nu ar deţine un automobil şi se deplasează cu transportul public sau pe jos.
Postul de televiziune Pro TV a publicat şi un portret robot al unei persoane despre care se spune că e un fost medic evadat de la spitalul de psihiatrie din localitatea Codru şi care a fost vazut prin mai multe lacasuri de cult, astfel încât Mitropolia Moldovei a fost nevoită să publice poza acestuia pe site-ul său oficial.

image

Pericol pentru
locuitorii din Durleşti

În acelaşi timp, poliţiştii au avertizat locuitorii din apropierea zonei unde a fost comis dublul omor, despre pericolul ce ar veni de la criminalul ce se plimbă în liberatate.
De asemenea sunt verificaţi toţi posesorii de arme, dar nu se exclude faptul că e vorba despre o persoană ce deţine o armă neînregistrată.

O problemă pe anchetatori îl constituie faptul că nu există un martor ocular, ci doar o persoană ce a auzit două bubuituri.
Din aceste motive nu fost făcut un portret robot, dar sursele spun că în scurt timp va fi făcut un portret psihologic al asasinului.

CRIMINAL ÎN SERIE? După tragediile de la Ialoveni şi Nisporeni, doi îndrăgostiţi au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşină în Durleşti

(VIDEO) Colegii tinerilor găsiţi împuşcaţi în această dimineaţă la Durleşti: „Prieteni, vă mulţumim pentru tot“

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite