(FOTO) CRIMINAL ÎN SERIE? După tragediile de la Ialoveni şi Nisporeni, doi îndrăgostiţi au fost găsiţi împuşcaţi într-o maşină în Durleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omor dublu în orăşelul Durleşti. Doi tineri, un băiat de 18 ani şi o fată de 15 ani, au fost împuşcaţi în aproprierea Mănăstirii Sf. Andrei din localitate. Corpurile neînsufleţite a celor doi au fost găsite într-un automobil de model BMW, înregistrat în Ialoveni.

Potrivit Poliţiei, cadavrul tânărului a fost găsit în portbagaj. Oamenii legii presupun că fata ar fi fost violată după care a fost împuşcată, aceasta fiind dezbrăcată pe jumătate.

Poliţiştii mai spun că s-ar fi tras dintr-o armă de vânătoare.

Ambii locuiau în orăşelului Durleşti din apropierea Capitalei.

image

Sursa odnoklassniki. Corpul băiatului (centru) a fost găsit în portbagaj

image

Sursa odnoklassniki. Fata a fost găsită pe jumătate dezbrăcată

Cei doi tineri erau colegi de liceu. Ambii învăţau la liceul Hyperion. Fata era elevă în clasa 8-a, iar băiatul era elev în clasa 12-a, urmând să susţină BAC-ul în curând.

Profesorii de la Hyperion spun că elevii erau prieteni de mai mult timp. „Erau nişte copii excelenţi. Ambii învăţau foarte bine“, ne-au spus profesorii.

Directoarea şcolii a mers în această dimineaţă la locul tragediei unde s-a întâlnit cu mama fetei care i-a spus că fiica nu i-a mai răspuns la telefon de aseară, de la 21.30. Mama fetei mai spune că nu s-a întâmplat niciodată ca fiica ei să lipsească de acasă.

image

Nadejda Ciobanu (19 ani) şi iubitul său, au fost găsiţi împuşcaţi, într-o maşină lângă satul Selişte

O tragedie asemănătoare a avut loc la Nisporeni, acum două săptămâni. Atunci, alţi doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi în cap, într-o maşină lângă satul Selişte.Procurorii au declarat atunci că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Anterior, la Ialoveni, un alt cuplu a fost găsit împuşcat într-o maşină, pe un câmp.

Una dintre versiunile examinate de Poliţie este că dublul omor de la Durleşti ar fi fost comis de un criminal în serie, întrucât există mai multe asemănări între cazul de la Ialoveni şi cel de la Durleşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite