Putin vrea să instaleze camere de supraveghere în toate secțiile de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O mulţime de voci de pe reţelele sociale s-au ridicat împotriva partidului condus de Vladimir Putin
O mulţime de voci de pe reţelele sociale s-au ridicat împotriva partidului condus de Vladimir Putin

Premierul rus a propus Comisiei Electorale Centrale să echipeze toate secțiile de votare din Rusia cu camere web pentru ca să excludă orice discuții privind încălcările la viitoarele alegeri prezidențiale.

Vladimir Putin a răspuns, în timpul unei emisiuni în direct, la întrebări despre alegerile în Duma de Stat și mitingurile care au urmat. Potrivit lui, în linii mari rezultatele scrutinului reflectă corect poziționarea forțelor politice în țară.

„Faptul că oamenii își exprimă îndoielile este un lucru absolut normal, dar numai până când aceștia nu încalcă legea", a spus șeful Guvernului rus. Putin a menționat că opoziția va fi mereu nemulțumită de rezultatele alegerilor și va încerca să ia locul guvernării.

Vladimir Putin acuză SUA că ar fi susţinut revoltele din Rusia şi anunţă măsuri de contracarare a protestelor

Rusia: Mii de persoane protestează faţă de modul în care s-a derulat alegerile

De ce votează ruşii cum vrea Kremlinul

El a comentat și discuțiile privind falsificarea votului și a propus propria metodă de luptă cu posibilele încălcări. Premierul și-a amintit că după incendiile de vara trecută a decis să instaleze camere video pe toate șantiere unde se construiu case pentru sinistrați. Imaginile ajungeau pe internet și direct în cabinetul lui Putin.

„Propun să instalăm camere video în toate secțiile și să filmăm tot procesul de votare pentru a exclude orice încălcare", a spus liderul rus.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite