(FOTO) O elevă de 14 ani s-a spânzurat din cauza sfârșitului lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă de 14 ani din republica Mari El, Federația Rusă, s-a speritat de Apocalipsa prorocită de pastorul american.

Fără să mai aștepte sfârșitul lumii, Anastasia Zacinova și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în camera sa. Fata și-a explicat gestul disperat prin faptul că nu vrea să moară odată cu celelalte 6,5 miliarde de persoane de pe glob.

Potrivit rudelor, comportamentul școlăriței s-a schimbat brusc atunci când a aflat că pastorul Harold Camping a prezis că sfârșitul lumii va veni pe 21 mai 2011. Fata veselă și sociabilă s-a transformat în doar câteva zile într-un copil închis în sine, se îmbrăca doar în negru și a început un „jurnal al morții".

image

FOTO: Anastasia era singurul copil la părinți

image

Daţi click pe poza de mai sus pentru a vedea cum a fost prezis sfârşitul lumii la Iaşi de creştinii radicali din America

Pe 21 mai, eleva s-a întors acasă de la școală, a făcut un laț din funia pentru rufe și s-a spânzurat de grinda verandei casei sale. După ore, fata își luase rămas bun în mod deosebit de călduros de la colegii de clasă.

image

FOTO: Ultimul sms expediat de fată: „Nu vreau să mor ca toți. De aceea voi muri acum“

Procurorii investighează eventuale legături ale fetei cu secte religioase sau mișcări gotice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite