Tânărul care a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni de la Uz Casnic este liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Picioarele victimei au fost amputate în accident
Picioarele victimei au fost amputate în accident

Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis miercuri, 9 noiembrie, eliberarea lui Alin M. din arestul IPJ, unde se afla de la mijlocul lunii septembrie. Tânărul în vârstă de 21 de ani este cercetat penal pentru ucidere din culpă, după ce, aflat la volanul unui Smart ForFour, a izbit în plin o femeie de 24 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, omorând-o pe loc.

Autorul cumplitului accident petrecut la începutul lunii septembrie pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona trecerii de pietoni de la Uz Casnic, în care o tânără de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de maşina cu care gonea acesta, se află de aseară in libertate. Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis să admită recursul şoferului, Alin M., la încheierea penală a Judecătoriei Zalău din 2 noiembrie, prin care i se prelungea cu încă 29 de zile arestul preventiv. Prin urmare, tânărul a fost liberat sub control judiciar, cu obligaţia de a nu părăsi ţara fără încuviinţarea instanţei învestită cu soluţionarea fondului (Tribunalul Sălaj). De asemenea, Alin M. nu are voie să se urce la volan şi trebuie să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemat, dar şi la Poliţia Municipiului Zalău, conform programului de supraveghere. În plus,  nu îşi poate schimba locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată şi nici nu are voie să deţină arme.

Citeşte mai multe despre cumplitul accident aici: UPDATE Tânără de 24 de ani, ucisă azi noapte pe o trecere de pietoni din Zalău

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite