UPDATE Tânără de 24 de ani, ucisă azi noapte pe o trecere de pietoni din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de numai 24 de ani, din Zalău, şi-a pierdut azi noapte viaţa într-un cumplit accident rutier produs în jurul orei 0,30 pe Bulevardul Mihai Viteazul, în zona complexului Uz Casnic. Potrivit poliţiştilor, tânăra se angajase în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni, moment în care a fost izbită în plin de un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unei maşini.

Potrivit informaţiilor primite de la Maria Cristea, reprezentant al Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, şoferul, Ioan M., de 21 de ani, nu a acordat prioritate de trecere tinerei care traversa bulevardul prin zona trecerii de pietoni, accidentând-o mortal. Fata de numai 24 de ani a murit pe loc.

Din primele cercetări rezultă că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de producerea accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Liviu Varga, impactul cu maşina a fost atât de violent încât femeia a fost aruncată la o distanţă de câţiva metri. Mai mult, unul dintre picioare i-a fost retezat complet, fiind aruncat şi el la distanţă şi găsit de echipaj după mai multe minute de căutări.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite