Romii din Buciumi au început asaltul asupra recoltelor localnicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii i-au prins pe cei doi în flagrant (foto IJJ Sălaj)
Jandarmii i-au prins pe cei doi în flagrant (foto IJJ Sălaj)

Un bărbat din Buciumi şi fiul său de 13 ani au fost prinşi de un echipaj de jandarmi în timp ce furau porumb de pe proprietatea unui localnic.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 21.00. Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în timp ce executa misiuni specifice de prevenire şi combatere a furturilor de produse agricole pe raza comunei Buciumi le-a surprins în flagrant pe cele două persoane care sustrăgeau porumb de pe un teren agricol.

"În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, s-a stabilit faptul că O.I. de 37 de ani din localitatea Buciumi împreună cu fiul său, minor, în vârstă de 13 de ani s-au deplasat cu un atelaj hipo pe o tarla cultivată, proprietate particulară cu scopul de a sustrage porumb", se precizează în comunicat.

Până în momentul în care au fost surprinşi de jandarmi, se pare că cei doi au apucat să „recolteze” doi saci de ştiuleţi de porumb. Jandarmii au recuperat şi restituit prejudiciul părţii vătămate, iar în cauză au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de furt calificat, acte care urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi Se întâmplă în 2012: Încuiaţi în propriile case de frica hoţilor, care dau spargeri ziua în amiaza mare

Hoţii minori din Buciumi, duşi la psihiatru. Vezi cum luptă poliţia cu infracţionalitatea din zonă

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite