Lux pe timp de criză în Zalău: locuri de muncă pe care nu le vrea nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, desfăşurată astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-au prezentat doar 200 de tineri în căutarea unui job, în timp ce oferta angajatorilor a fost de aproape 300 de locuri.

Doar puţin peste 200 de tineri au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă (AJOFM)în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor. Potrivit informaţiilor primite de la directorul AJOFM, Romeo Sârcă, la bursă s-au înscris 33 de agenţi economici, din cei 180 contactaţi, care au oferit 284 de locuri de muncă, mai multe decât numărul participanţilor. Majoritatea joburilor oferite au fost pentru persoane fără studii superioare, în meserii precum cele de electricieni, mecanici,  ospătari, barmani, agenţi vânzări, strungari, asistenţi medicali, agenţi asigurări, confecţioneri  îmbrăcăminte şi  muncitori necalificaţi.

Brăila: Aglomeraţie la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi/VIDEO

Dintre absolvenţii şi şomerii participanţi, 93 au fost selectaţi în vederea încadrării. Printre aceştia, şi Lisamona Moldovan, care a absolvit anul acesta Politehnica din Cluj şi care şi-a găsit un post de inginer exact în specializarea absolvită: Drumuri şi Poduri.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite