Joburi bine plătite pentru muncitorii sălăjeni - 25 de euro pe oră. Află aici detalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru o remuneraţie de 20-25 de euro pe oră,  cazare gratuită şi masă asigurată, un angajator norvegian, Bragason Industriservice As, pune la dispoziţia sălăjenilor interesaţi 150 de locuri de muncă  pentru sudori, montatori ţevi şi tinichigii. 

Oferta este valabilă până la finalul lunii februarie 2012, iar pentru mai multe detalii cei interesaţi se pot adresa serviciului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM)  Sălaj.
 
Sudor -50 de joburi

Pentru a ocupa un astfel de job, angajatorul norvegian impune condiţii: calificare sudură tig, certificate europene 136-141, experienţă  de lucru pe un şantier naval şi cunoaşterea limbii engleze.

Vrei să te angajezi în IT? Una dintre cele mai mari companii de profil recrutează la Iaşi GALERIE FOTO

Salariul oferit este cuprins între 20-25 de euro pe oră şi se asigură cazarea şi masa. Contractul de muncă este pe o perioadă nedeterminată şi se lucrează prin rotaţie câte patru săptămâni, apoi două săptămâni de pauză.Cei interesaţi pot trimite până la finalul lunii februarie un CV Europass, scrisoare de intenţie în limba engleză şi certificatele de calificare şi documentele care atestă experienţa în muncă traduse în limba engleză la adresa de e-mail: rrb@bi-service.no, în atenţia Ragnar Bragason, (telefon: +4751495900).

 Montator conducte şi tinichigiu - 100 de joburi

Şi pentru aceste locuri locuri de muncă, angajatorul amintit  solicită: calificare şi experienţa în domeniu, cunoştinţe în citirea desenelor şi cunoşterea limbii engleze. Cei interesaţi pot trimite un CV Europass, scrisoare de intenţie şi certificatele de calificare la adresa menţionată până la data de 29 februarie 2012.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite