Vrei să te angajezi în IT? Una dintre cele mai mari companii de profil recrutează la Iaşi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Birourile companiei IT Endava din Iaşi
Birourile companiei IT Endava din Iaşi

Compania IT din în Marea Britanie va susţine în perioada 24-28 ianuarie la Iaşi primul eveniment de recrutare din acest an. 20% dintre posturile scoase la concurs se adresează celor care nu au încă experienţă, studenţilor sau proaspeţilor absolvenţi.

În cadrul evenimentului participanţii pot susţine interviuri colective de angajare, iar cei care au fost selectaţi vor obţine, la finalul celor cinci zile ale acţiunii, oferte de angajare din partea companiei. Endava Career Day face parte din strategia de recrutare a companiei, care în primele şase luni ale acestui an şi-a propus extinderea sediului de la Iaşi cu încă 180 de persoane.

FOTO 150 de locuri de muncă în IT, oferite în 2012 de compania Endava. Vezi în ce condiţii muncesc angajaţii firmei de la Iaşi!

„Proiectele pe care Endava le desfăşoară la Iaşi necesită un ritm de creştere a forţei de muncă mai accelerat decât cel estimat iniţial Am majorat estimările privind numărul de angajări oentru acest an de la 150 la aproximativ 250 de personae, cele mai multe dintre acestea fiind recrutate în prima parte a anului", a precizat Andrei Postolache, Delivery Unit Manager pentru centrul din Iaşi al Endava.

Birourile companiei IT Endava din Iaşi

Cine se poate angaja

La finalul acestui an la sediul companiei din Iaşi vor lucra peste 380 de persoane, acesta devenind, astfel, cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din Estul Europei, cât şi la nivelul întregului grup. „Căutăm tineri pasionați de IT care sunt dornici pentru dezvoltarea unei cariere într-o organizație care le poate oferi oportunități de a lucra într-un mediu internațional și în proiecte pentru clienți cu nume mari. Abilitățile de comunicare, cunoștințe de limba engleză și pregătirea teoretică sunt importante pentru noi, iar o minimă experiență pe proiecte în facultate sau proiecte personale reprezintă cu siguranţă un avantaj", a adăugat Andrei Postolache.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite