Dreptate: Ucigaşul de pe trecerea de pietoni, condamnat la închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în septembrie 2010
Accidentul a avut loc în septembrie 2010

După ce în luna martie Judecătoria Zalău l-a condamnat pe Alin Moşincat, tânărul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni de la Uz Casnic, la doi ani de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel Cluj a decis acum că acesta trebuie să stea în închisoare.

Răsturnarea de situaţie vine după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău a declarat recurs împotriva sentinţei penale din 26 martie a Judecătoriei Zalău, prin care Moşincat era condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de şase ani. Instanţa clujeană a admis luni, 24 septembrie, recursul declarat de parchet, dispunând ca pedeapsa aplicată de Judecătoria Zalău să fie executată în detenţie. Deduce din durata pedepsei aplicate de prima instanţă, timpul detenţiei preventive.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, în baza mandatului de executare emis de Judecătoria Zalău, tânărul a fost ridicat ieri de poliţişti şi depus în Arestul IPJ, urmând a fi transferat zilele următoare la Penitenciarul Oradea, unde îşi va ispăşi pedeapsa rămasă.

Citeşte mai multe despre acest caz aici: Justiţie blândă pentru "ucigaşul" de pe trecerea de pietoni de la Uz Casnic

BIZAR Un picior de om a fost găsit pe acoperişul unui bloc din Zalău

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite