Cei mai odioşi ucigaşi din Moldova. Printre ei se află şi un vasluian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Andrei (32 de ani), Ionel Augustin (30 de ani), Florentin Muscă (30 de ani)
Vasile Andrei (32 de ani), Ionel Augustin (30 de ani), Florentin Muscă (30 de ani)

În Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi sunt închişi 14 ucigaşi condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru crime abominabile. Printre ei se află  şi un vasluian în vârstă de 35 de ani, înschis în 2009 pentru omor deosebit de grav.

În spatele gratiilor penitenciarului din Iaşi sunt închişi în acest moment 14 deţinuţi care au de ispăşit pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal românesc - închisoarea pe viaţă. Aceştia provin din Iaşi, Neamţ, Botoşani, Vaslui, Suceava şi Bacău.

Cu toţii au fost găsiţi vinovaţi pentru omor deosebit de grav. Potrivit legii, „vieţaşii", aşa cum sunt numiţi condamnaţii pe viaţă, pot fi liberaţi condiţionat după executarea a două decenii de închisoare, dacă sunt stăruitori în muncă, disciplinaţi şi au dat dovezi „temeinice de îndreptare".

Printre ei se află şi Alin Cercel (35 de ani) din Vaslui, care a fost închis în 2009 pentru omor deosebit de grav, faptă comisă în Austria, în condiţii neclare. Cercel va avea dreptul să intre în comisia de liberări condiţionate abia în 2029.

Citeşte aici poveştile cutremurătoare ale celorlalţi deţinuţi ale căror crime au îngrozit întreaga Moldovă

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite