Noi dezvăluiri în cazul bătrânului din Vaslui sfâşiat de câini: „Nu am găsit toate părţile componente ale cadavrului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul lui Gheorghe Cucoş, bătrânul care a fost găsit mort pe 10 martie lângă poligonul auto, devine tot mai greu de descifrat pentru procurorii care îl anchetează.

Anchetatorii vasluieni au în faţă unul dintre cele mai grele cazuri cu care s-au confruntat până acum. Gheorghe Cucoş, un bătrân  de 75 de ani din Vaslui, dat dispărut la începutul lunii februarie din acest an, a fost găsit mort pe un câmp de la marginea oraşului, trupul său fiind găsit în mai multe bucăţi. VEZI AICI FILMUL DISPARIŢIEI BĂTRÂNULUI

Ei încearcă să refacă traseul lui Gheorghe Cucoş de la plecarea sa de la domiciliu şi până la locul în care a fost găsit. Nimeni nu îşi poate explica cum a ajuns trupul său făcut bucăţi în afara oraşului.

Mai mult, prin vocea procurorului de caz, anchetatorii au recunoscut că nu au găsit toate părţile componente ale cadavrului, acesta fiind şi motivul pentru care nu pot da un verdict sigur în ceea ce priveşte moartea bătrânului.

CITEŞTE AICI ALTE DETALII DIN ANCHETĂ

Prima ipoteză lansată de acesta, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a declaraţiilor martorilor, dar şi a probelor primite până acum de la medicii legişti, îi duce pe anchetatori la un verdict crunt: victima a fost sfâşiată de o haită de câini care îşi face veacul în apropierea poligonului auto.

„Frânturile de pe capetele membrelor inferioare, ca şi cele de pe coapsa dreaptă, indică muşcături de animale. Dacă găseam cutia toracică, ne puteam da seama dacă ar fi fost sau nu vorba de omucidere. Din experianţa mea, câinii mănâncă cutia toracică. Mai mult, nu am găcit nici mandibula. Noi am recuperat din organele componente cât am putut, în condiţiile în care zăpada încă este mare", ne-a mărturisit Ovidiu Berinde, procurorul de caz.

Ceasul victimei, un indiciu extrem de important

Ancheta procurorilor a plecat de la piciorul drept găsit de un trecător în data de 10 martie, lângă poligonul auto din Vaslui. S-a cerut şi ajutorul jandarmilor care au „măturat" întreaga zonă ca să găsească bucăţile din cadavru.

După discuţiile cu membrii familiei, anchetatorii au mai descoperit un indiciu care i-ar putea ajuta în elucidarea cazului: ceasul victimei. „Din păcate, nu am găsit nici o parte a mâinii drepte, de la palmă până la cot. Membrii familiei ne-au spus că bătrânul purta un ceas electronic cu brăţară metalică argintie. Dacă vreo persoană care, întâmplător, trece prin zonă şi găseşte ceasul este rugată să ne anunţe pe noi sau Poliţia", a mai precizat procurorul Berinde.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite