Bătrânul dat dispărut la începutul anului, găsit tranşat la marginea Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Cucoş, un bătrân de 75 de ani din Vaslui, dat dispărut la începutul lunii februarie din acest an, a fost găsit mort pe un câmp de la marginea oraşului.

Gheorghe Cucoş plecase în după-amiaza zilei de 4 februarie 2012 să cumpere pâine şi de atunci nu a mai revenit acasă.

El fusese văzut ultima dată în seara zilei respective, în jurul orei 18:00, în zona Gării din municipiului Vaslui. Bătrânul plecase de acasă, având în buzunar doar 3,5 lei. VEZI AICI FILMUL DISPARIŢIEI BĂTRÂNULUI

Sâmbătă, 10 martie, la numărul de urgenţă 112, s-a făcut o sesizare care anunţa că în zona poligonului auto, pe un câmp, a fost găsit un picior de om.

Ulterior, cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au scos la iveală că persoana identificată este tocmai Gheorghe Cucoş.

„La activităţile de scotocire a zonei respective au participat, alături de poliţişti, şi jandarmii vasluieni. Rămăşiţele găsite au fost transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru efectuarea necropsiei“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite