Un bârlădean se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a aruncat de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Bârlad, a ajuns în stare gravă la spital, în această după-amiază, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul, cunoscut cu tulburări psihice,  s-ar fi supărat după ce medicii de la spital ar fi refuzat să îi dea un tratament. Soţia acestuia le-a povestit oamenilor legii veniţi la faţa locului că a revenit acasă foarte nervos, a început să bea şi, după câteva pahare, s-a aruncat de la geamul de baie al locuinţei.

Un bărbat a vrut să se arunce de pe cinematograful „Victoria“

Un pacient de la Oftalmologie s-a aruncat de la etajul III (GALERIE FOTO)

„Victima a fost predată în stare destul de gravă la Spitalul municipal de Urgenţă din Bârlad cu un politraumatism prin cădere", ne-a declarat Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

A mai încercat să se sinucidă

Potrivit poliţiştilor, bărbatul cu pricina nu este la prima abatere de acest fel. El a mai încercat să se arunce de la etaj şi anul trecut. „Bărbatul a mai avut şi anul trecut o tentativă de suicid, la momentul respectiv intervenind vecinii pentru a-l salva", ne-a precizat şi Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite