Bârlad: Un pacient de la Oftalmologie s-a aruncat de la etajul III (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grigore Boțoroga, de 78 de ani, s-a sinucis aseară după ce a căzut în gol de la etajul trei al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman".

Bătrânul din Pochidia fusese internat în spital vineri, după ce medicii au costatat că vederea îi este pusă în pericol. Colegii de salon spun că sinucigașul nu a dat nicio clipă de înțeles că ar intenționa să-și ia zilele.

image

Eu m-am dus până la baie și când m-am întors și m-am uitat pe geam l-am văzut zăcând jos. Nu știu ce l-ar fi putut determina să facă așa ceva pentru că era destul de comunicativ cu noi", ne-a spus Gheorghe Filimon.

Medicii spun că bărbatul avea vederea serios afectată. „Avea un glaucom complet la ochiul stâng și când a venit vineri la spital am decis de comun acord să se interneze pentru că avea presiunea crescută și la ochiul drept", ne-a spus Florin Popescu, șeful secției de Oftalmologie.

image

Fiul lui Grigore Boțoroga a venit în urmă cu puțin timp pentru a-și vedea tatăl. Înmărmurit de durere, băiatul spune că tatăl său nu a mai avut nicio tentativă de suicid de-a lungul timpului. „Dacă știam că are probleme de acest gen vă dați seamă că nu l-aș fi lăsat în spital fără supraveghere", ne-a spus Aurelian Boțoroga.

image

Meciii de la Oftalmologie spun că este pentru prima dată când se confruntă cu un astfel de caz.

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite