Un tânăr din Vaslui a văzut moartea cu ochii. Era cât pe ce să se înece la scăldat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea vasluiană, Puşcaşi, a ajuns, sâmbătă seară, în stare gravă la spital, după ce era să se înece într-un canal de scurgere al barajului aflat la marginea satului.

Potrivit martorilor, tânărul era singur în momentul în care s-a băgat să se scalde în acel canal de scurgere adânc de aproximativ 3 metri. La doar cteva minute,el a început să strige după ajutor, iar norocul său a fost acela că în apropiere locuia o bătrână care l-a auzit.

Femeia a alertat la rândul ei vecinii şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Băiatul a fost scos din apă de un bărbat care i-a acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea echipajului de la ambulanţă.

„Colegii mei au reuşit să îl menţină în viaţă pe bîiat, în urma manevrelor de resuscitare, după care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui", ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Un tânăr de 17 ani din Vaslui s-a înecat la scăldat

„Am reuşit să îl stabilizăm, după care a fost transferat la secţia de reanimare", ne-a declarat şi Carmena Piseru, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului vasluian.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite