Un tânăr de 17 ani din Vaslui s-a înecat la scăldat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 17 ani din localitatea vasluiană, Obârşeni Lingurari, comuna Voineşti, s-a înecat, miercuri după-miază, într-un lac din Puieşti, în timp ce se afla la scăldat.

Potrivit informaţiilor oferite de poliţişti, adolescentul, elev în clasa a X-a la Grupul Şcolar Agricol din Puieşti, se afla la scăldat împreună cu alţi trei colegi.

Deşi nu ştia să înoate, băiatul s-a băgat în apă, dar nu a mai ieşit la suprafaţă. În acel moment, unul dintre prietenii săi s-a aruncat şi el în lac în încercarea de a-l scoate, însă fără niciun succes.

Atunci, colegii băiatului au sunat la 112 şi au solicitat ajutorul pompierilor şi medicilor de la ambulanţă.

Până la sosirea echipajelor de salvatori, un bărbat aflat în apropiere  a reuşit să îl scoată pe tânăr din lac, iar medicii de la ambulanţă au început să îl resusciteze.

Tragedie la scăldat! Doi tineri au murit încecaţi în râul Bârlad. După mai bine de 12 ore, scafandrii au reuşit să găsească trupurile neînsufleţite ale băieţilor FOTO


„S-au încercat manevrele de resuscitare aproape o oră, însă fără niciun rezultat", ne-a declarat Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului  de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Poliţiştii au demarat şi ei o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite