Vaslui: Tânărul înjunghiat în urmă cu o săptămână în trafic, arestat pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Onofrei a fost înjunghiat FOTO: Antena 1 Vaslui
Vlad Onofrei a fost înjunghiat FOTO: Antena 1 Vaslui

Ciprian Vlad Onofrei (26 ani), din localitatea vasluiană Muntenii de Sus, a stârnit un scandal monstru în noaptea de Crăciun. Înarmat cu două cuțite, tânărul i-a amenințat cu moartea pe polițiștii și jandarmii veniți să aplaneze conflictul.

Ciprian Onofrei și-a câștigat deja renumele de scandalagiu. În mai puțin de două săptămâni, tânărul a distrus poarta de acces de la intrarea în curtea Liceului Ion Mincu, a fost înjunghiat în plină stradă într-o reglare de conturi cu un rival, iar acum a fost încătușat după ce a încercat să-i atace pe oamenii legii cu două cuțite.

Pentru acest ultim scandal, petrecut în noaptea de Crăciun, într-o scară a unui bloc situat pe strada Vasile Lupu, din municipiul Vaslui, Onofrei a fost mai întâi reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat în pentru o perioadă de 29 de zile, în baza unui mandate emis de magistrații Judecătoriei Vaslui. Onofrei este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CITEȘTE ȘI:

Tânăr înjunghiat într-o reglare de conturi

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite