Tânăr înjunghiat într-o reglare de conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Onofrei a fost înjunghiat FOTO: Antena 1 Vaslui
Vlad Onofrei a fost înjunghiat FOTO: Antena 1 Vaslui

Vlad Onofrei, un tânăr de 26 de ani, a fost înjunghiat în această după-amiază, în localitatea vasluiană Muntenii de Jos.

18:00 Onofrei este recidivist: Potrivit polițiștilor vasluieni, Vlad Onofrei a intrat pe 16 decembrie cu mașina în curtea liceului "Ion Mincu" din Vaslui cu intenția de a bate un elev. Deși a fost oprit pentru a fi legitimat atât de paznicul școlii, cât și de jandarmi, Onofrei a sărit la aceștia la bătaie, fiind oprit cu greu de oamenii legii. În momentul în care jandarmii au încercat sa-l legitimeze pe tânărul de 26 de ani, acesta s-a urcat în mașină și a încercat să plece din curtea liceului. Între timp, însă, paznicul unității de învățământ a închis poarta, astfel încât Onofrei a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cu intenția de a o dărâma ca să poată fugi. Pentru fapta sa, polițiștii i-au deschis dosar penal, el fiind cercetat pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

17:45 Vlad Onofrei a fost operat de către medicii de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, iar acum starea lui este stabilă.

Din declarațiile martorilor și a cunoscuților se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi. Atât agresorul, cât și victima sunt doi tineri abia întorși din străinătate. În această după-amiază, în localitatea muntenii de Jos, Vlad Onofrei era la volanul mașinii sale când, din senin, o altă mașină a intrat intenționat în el și l-a oprit.

Sub privirile a zeci de localnici, din celălalt autoturism s-a coborât Romeo Blegu, un tânăr care i-a spart gemul mașinii lui Onofrei, l-a scos pe acesta afară și l-a luat la bătaie. Mai mult, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Onofrei în picior.

Altercația a avut loc sub privirile localnicilor FOTO: Antena 1 Vaslui

Altercația a avut loc sub privirile localnicilor FOTO: Antena 1 Vaslui

Medicii de pe ambulanță spun că l-au găsit pe tânăr într-o baltă de sânge, iar starea lui de sănătate era destul de gravă. "Tânărul a fost găsit cu plăgi înjunghiate la nivelul genunchiului și gambei de la piciorul drept și cu politraumatism prin agresiune. El a fost transportat în stare gravă la spital", ne-a declarat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Vlad Onofrei a fost transportat la spital de o ambulanță

Vlad onofrei a fost transportat la spital cu ambulanța FOTO: Antena 1 Vaslui

Poliţiştii spun că ar fi vorba de o reglare de conturi cei doi tineri nefiind la prima abatere. Din primele cercetări, se pare că Onofrei i-ar fi cerut lui Blegu să-l însoțească până la Vaslui, iar acesta din urmă a refuzat. De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Onoffrei s-a urcat în autoturismul său și a lovit mașina lui Blegu. A urmat o urmărire ca în filme care s-a terminat în parcarea din fața Primăriei din Muntenii de Jos.<!--[if gte mso 10]>

"Unul dintre tinerii implicați în altercație a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face și încadrarea juridică", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite