Vaslui (UPDATE): Subofiţerul bârlădean s-a sinucis din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Rotaru a decis să îşi pună capăt vieţii din cauza iubitei care a ameninţat că îl părăseşte.

Update 16: 45 Mama, fratele şi sora subofiţerului au rămas ca arşi când au auzit tragica veste. Ei se află deja în drum spre România. "Mâine dimineaţă vor ajunge acasă. Nu pot să-mi imaginez ce l-a putut determina pe Liviu să facă una ca asta", ne-a spus o mătuşă de-a militarului.

În urmă cu mai puţin de o oră procurorii au percheziţionat locuinţa subofiţerului pentru a căuta dovezi care să-i justifice gestul. Oamenii legii au refuzat să facă vreo declaraţie însă.

Update 15:00 Câțiva zeci de militari așteaptă în curtea unității pentru a fi audiați de procurorii din cadrul Parchetului Militar Iași. Colegii lui Liviu Rotaru sunt foarte rezervați în declarații.

image

Potrivit vecinilor lui Liviu Rotaru, militarul s-ar fi sinucis din cauza iubitei lui. Ameninţat de aceasta că îl va părăsi, tânărul nu a suportat ideea că va rămâne singur şi a decis să se împuşte în această dimineaţă cu pistolul din dotare, în timpul serviciului.

"El avea o iubită cu care era îmreună de câţiva ani. Chiar zilele acestea îl vedeam că îşi mută mobila să se mute împreună. Din câte am înţeles, povestea s-a schimbat la 180 de grade. Ea ar fi vrut să se despartă şi, probabil, el nu a suportat ideea că va fi părăsit şi de aceea a făcut ce a făcut", ne-a dezvăluit un vecin de-al subofiţerului.

Vezi aici ce spun şi colegii subofiţerului

Află de aici filmul sinuciderii

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite