Vaslui: Colegii militarului care s-a împușcat dimineață spun că acesta se comporta ciudat în ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Rotaru a fost incadrat la U.M. 01411 din Bârlad la începutul anului. Era fiul unui fost maior de la aceași unitate.

Nimeni nu înțelege misterul sinuciderii subofițerului bârlădean care s-a împușcat cu arma din dotare în această dimineață. Colegii săi spun că în ultima perioadă acesta nu părea în apele sale și vorbea foarte puțin cu ei. „Era abătut, se vedea că are ceva pe suflet, însă el stătea de cele mai multe ori retras, nu prea vorbea cu noi", ne-a spus un coleg de-al lui Liviu Rotaru.

Tatăl subofițerului, Costică Rotaru, a fost maior la unitatea bârlădeană și a murit în urmă cu câteva luni.. Mama sa, Dorina Cozma este plecată la muncă în Italia.

Află de aici cum decurge ancheta

Află de aici filmul sinuciderii militarului

Reprezentanții unității din Bârlad spun că încă nu au descoperit misterele sinuciderii colegului lor. „Nu putem oferi foarte multe detalii la această ora. Deocamdată procurorii de la Parchetul Militar studiază problemă", ne-a spus Dragoș Ibănescu, responsabilul relațiilor cu publicul de la unitatea bârlădeană.

Liviu Rotaru a fost găsit împușcat în cap de unul dintre colegii săi în această dimineață, în jurul orei 4:00. Militarul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman", însă medicii nu au putut să-l mai salveze.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite