Vaslui: Mihai Hondru, condus pe ultimul său drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama lui Mihai Hondru a stat tot timpul la căpătâiul lui
Mama lui Mihai Hondru a stat tot timpul la căpătâiul lui

Huşeanul de 39 de ani care a murit pe 20 octombrie strivit de un bulozer în Anglia a fost înmormântat abia ieri. Sute de oameni, rude, prieteni şi necunoscuţi, au dorit să îi aducă un ultim omagiu lui Mişu, aşa cum era alintat.

După 76 de zile în care nu s-a putut citi decât disperarea pe chipul mamei îndurerate, minunea s-a produs. Trupul neînsufleţit al lui Mihai Hondru, huşeanul a cărui poveste a făcut înconjurul lumii, a fost adus acasă în prima zi de Crăciun.

Paulina, mama lui Mişu,  a stat încontinuu la căpătâiul fiului său timp de două zile. Ieri, Mişu a fost înmormântat. Aproape tot oraşul a fost prezent la slujba de înmormântare a bărbatului, deşi multă lume nu a auzit de povestea lui decât din presă. Tragica moarte de care a avut parte Mihai i-a emoţionat pe toţi huşenii, dar şi pe românii din Anglia. Toţi au ţinut să îi aducă un ultim omagiu.

Află de aici cum a murit Mihai Hondru

„Îşi iubea enorm mama“

„Păcat că Mişu nu a putut fi auzit aşa cum s-ar fi cuvenit. Merita mai mult decât a primit! Dumnezeu să-l ierte şi să-i fie ţărâna uşoară!“, a scris Venus pe forumul românilor din Anglia, www.mareaunire.com.

Citește și: Solidari cu românul strivit de buldozer

                    Englezii întârzie repatrierea lui Hondru

Toţi cei care au participat la funeraliile ce au avut loc la Biserica „Sfinţii Voievozi“ au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai. Cu ochii înlăcrimaţi, lumea a vorbit despre Mişu ca despre un om cuminte, care îşi iubea mult mama adoptivă. „A fost cel mai bun prieten al meu. Mi-a fost ca un frate. Am împărţit totul, am mâncat din aceeaşi farfurie, am condus împreună destinele firmei mele. Nici acum nu pot să cred ce i s-a întâmplat“, a spus plin de durere Ciprian Melinte.

Sute de oameni i-au adus un ultim omagiu lui Mișu

Sute de hușeni i-au adus un ultim omagiu lui Mișu

„Dumnezeu să-l odihnească. Sper ca mama sa să aibă puterea de a trece peste acest mare necaz. Ştiu că Mişu a iubit-o enorm şi pentru ea a plecat la muncă în Anglia“, a afirmat Irina, o apropiată de-a lui Mihai.

Ancheta e ţinută la secret

Cu toate că reporterii „Adevărului de Seară“ Vaslui au solicitat în nenumărate rânduri detalii despre ancheta poliţiştilor englezi, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe (MAE) au refuzat de fiecare dată să ofere informaţii.

La fel s-a întâmplat şi ieri, când reporterii au trimis o nouă solicitare, la insistenţa rudelor defunctului, în condiţiile în care cei de la MAE au condiţionat oferirea de informaţii până la repatrierea trupului lui Mihai. Din păcate, cei de la MAE nu au binevoit să dea niciun răspuns.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite