Vaslui: Eroul din Teişoru, în comă de şase zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii sunt în continuare extrem de rezervaţi şi îi acordă şanse minime de supravieţuire lui Florin Cepreaga. Analizele băiatului sunt bune, însă de două zile acesta a făcut febră de 39-40 grade Celsius.

Starea sănătăţii lui Florin Cepreaga (16 ani), vasluianul care a ajuns în comă de gradul patru după ce şi-a salvat doi prieteni de la înec este în continuare critică. Eroul din Teişoru  refuză să se dea bătut şi luptă cu ultimele puteri pentru viaţa sa.

„Copilul se află în continuare în comă. Noi facem tot ce putem, dar şansele sunt foarte mici. De două zile are febră, de 39-40 grade Celsius, iar asta nu neapărat din cauza unei infecţii pulmonare", ne-a declarat dr. Aurel Zabolotnii, şeful seţiei Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgeţă Vaslui. Medicul a adăugat că analizele sunt bune, tensiunea, pusul sau oxigenarea creierului fiind în cote normale.

CITEŞTE ŞI:

Un băiat de 16 ani a salvat doi copii, dar a intrat în comă

Copilul erou de la Vaslui şi-a revenit din morţi pentru a doua oară

Constanţa Onică: "Îmi vreau copilul acasă, chiar dacă va fi legumă"

Florin Cepreaga se află în comă profundă de la sfârşitul săptămânii trecute. Vineri, 3 septembrie, adolscentul a sărit să-i salveze pe Tiberiu Onică şi George Năstase, care riscau să se înece în apele barajului Puşcaşi. După ce i-a scos pe cei doi din apă, Florin nu a mai avut puterea să ajungă la mal şi a fost înghiţit de ape, fiind scos cu ajutorul pomperilor după aproximativ 30 de minute. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite