Vaslui: Constanţa Onică: "Îmi vreau copilul acasă, chiar dacă va fi legumă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape 48 de ore de la incident, Florin Cepreaga a avut puterea să deschidă pentru câteva secunde ochii şi să îşi vadă mama. Din păcate, medicii vasluieni nu-i dau nicio şansă lui Florin şi aşteaptă doar o minune de la Dumnezeu să-l readucă la viaţă.

Părinţii lui Florin Cepraga, tânărul de 16 ani care a încercat să îşi salveze tovarăşii de joacă de la înec, au stat permanent lângă el la spital. Răvăşit de durere, tata eroului trăieşte cu speranţa că totuşi Florin va reînvia şi că va merge acasă acolo unde îl aşteaptă ceilalţi fraţi şi sora lui.  „Doar eu am fost acasă să văd ce fac ceilalţi băieţi. I-am găsit plângând şi i-am lăsat plângând. Ionuţ, mezinul nostru, m-a rugat să îl iau şi pe el la spital, dar nu am putut să fac asta. Nu vreau să îl vadă cum e acum, conectat la aparatele alea", ne-a spus plin de lacrimi, Mircea Cepreaga, tatăl lui Florin.

A ascultat-o pe mama

Constanţa Onică, mama lui Florin, a stat lângă el de când a fost preluat de ambulanţă. Nu a mâncat nimic de aproape două zile şi, cu toate astea, mai are încă puterea să reziste. În tot acest timp, femeia a stat la căpătâiul fiului său şi l-a rugat să vorbească cu ea. În această dimineaţă  minunea s-a întâmplat. „L-am rugat să deschidă un pic ochii. I-am spus:«Mama e lângă tine Florin» şi atunci a deschis pe jumătate ochii şi a lăcrimat. Dumnezeu e mare şi poate va face o minune", ne-a mărturisit mama lui Florin.

Citeşte povestea emoţionantă a lui Florin

„Îl vreau acasă chiar dacă va fi legumă"

Medicii vasluieni sunt sceptici în continuare şi spun că doar o minune îl va readuce la viaţă pe Florin. „Şansele sunt infime. Este ţinut în viaţă doar de aparate. Din păcate, creierul lui a stat prea mult timp neoxigenat. Şi 5 minute sunt fatale în astfel de situaţii. Dacă va mai trăi o zi, două...e mult. Eu ştiu, doar să se întâmple vreo minune...", a spus Aurel Zabolotnei ,medicul de gardă al secţiei ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. „ Nu contează dacă va fi imobilizat la pat. Măcar ştiu că trăieşte, că respiră. Îl vreau acasă chiar dacă va fi o legumă", a răspuns mama lui Florin la auzul veştii date de către medici.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite