Vaslui: Eroul apelor a fost înmormântat astăzi (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Cepreaga, băiatul în vârstă de 16 ani, din localitatea vasluiană Teişoru, care şi-a salvat doi prieteni de la înec, a murit vineri seara, la ora 22.30, după ce timp de o săptămână s-a aflat în comă profundă.

UPDATE 14.00 Nici Primăria Puşcaşi nu a acordat o atenţie deosebită familiei îndoliate. Potrivit afirmaţiilor primarului Neculai Ignat, este exclus ca lui Florin Cepreaga să-i fie acordat titlul de cetăţean de onoare post-mortem.

UPDATE 13.00 George Năstase (14 ani), băiatul pentru care Florin a sărit în apele barajului Puşcaşi să îl salveze de la înec nu a venit la funeralii. El a fost chemat de poliţişti pentru a da o declaraţie, iar apoi a mers la şcoală.

image

Slujba de înmormântare a avut loc astăzi, la prânz, în cimitirul din satul Teişoru (comuna Puşcaşi), la ceremonie fiind aşteptate peste 1.500 de persoane.

image

Citeşte şi

Un băiat de 16 ani a salvat doi copii, dar a intrat în comă

Copilul erou de la Vaslui şi-a revenit din morţi pentru a doua oară

Vaslui: Constanţa Onică: "Îmi vreau copilul acasă, chiar dacă va fi legumă"

Vaslui: Eroul din Teişoru, în comă de şase zile

Vaslui: Eroul apelor a pierdut lupta cu viaţa (UPDATE)

Vineri, 3 septembrie, adolescentul a sărit să-i salveze pe Tiberiu Onică şi George Năstase, care riscau să se înece în apele barajului Puşcaşi. După ce i-a scos pe cei doi din apă, Florin nu a mai avut puterea să ajungă la mal şi a fost înghiţit de ape, fiind scos cu ajutorul pomperilor după aproximativ 30 de minute. 

image

Tiberiu Onică

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite