Vaslui: Eroul apelor a pierdut lupta cu viaţa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după ce şi-a salvat prieteni de la înec, Florin Cepreaga a încetat din viaţă, azi noapte, la ora 22.30. Timp de 7 zile, el s-a aflat în comă profundă, fiind ţinut în viaţă numai de aparate

UPDATE 17.00 Neculai Ignat, primarul comunei Puşcaşi, spune că va sprijini financiar familia. „Tot ce pot să spun acum e că vom acorda un ajutor bănesc, de 500 lei, şi vom mai plăti sicriul şi o parte din pomene“, a spus edilul.

UPDATE 12.35 Examenul necroptic va fi efectuat luni diminaţă, de dr. Sorin Moldoveanu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală. În acest condiţii, rudele lui Florin afirmă că înmormântarea ar putea avea loc joi, 16 septembrie.

UPDATE 10.30 Medicii de la spital sunt acuzaţi de rude că nu şi-au dat silinţa să îl ţină în viaţă pe Florin. Ele cred că dacă Florin ar fi fost transferat la Iaşi ar fi avut şanse mai mari de supravieţuire. Aurel Zabolotnii, medicul de gardă al secţiei ATI se apără şi afirmă că starea în care se afla Florin nu permitea un transferla alt spital.

UPDATE 10.00 Rudele lui Florin aşteaptă să ia corpul neînsufleţit al copilului acasă. „Azi îl vom duce acasă şi marţi îl înmormântăm. Poate aşa a vrut Dumnezeu să îmi ia copilul de lângă mine“, a spus Mircea Cepreaga, tatăl lui Florin

image

Sfârşit de drum pentru Florin Cepreaga, eroul din localitatea vasluiană Teişoru. Medicii vasluieni nu au mai putut face nimic pentru băiatul în vârstă de 16 ani, care în urmă cu o săptămână s-a aruncat în apele barajului Puşcaşi pentru a-şi salva prietenii de la înec. Aseară, la ora 22.30, Florin s-a stins din viaţă, la secţia Anestezie Terapie Intensivă din Cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

CITEŞTE ŞI:

Un băiat de 16 ani a salvat doi copii, dar a intrat în comă

Copilul erou de la Vaslui şi-a revenit din morţi pentru a doua oară

Vaslui: Constanţa Onică: "Îmi vreau copilul acasă, chiar dacă va fi legumă"

Vaslui: Eroul din Teişoru, în comă de şase zile

image

Aici s-a înecat Florin

Florin Cepreaga se află în comă profundă de la sfârşitul săptămânii trecute. Vineri, 3 septembrie, adolscentul a sărit să-i salveze pe Tiberiu Onică şi George Năstase, care riscau să se înece în apele barajului Puşcaşi. După ce i-a scos pe cei doi din apă, Florin nu a mai avut puterea să ajungă la mal şi a fost înghiţit de ape, fiind scos cu ajutorul pomperilor după aproximativ 30 de minute. 

Vom reveni cu amănunte

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite