Vaslui: Dr. Roxelana Cercel despre profesoara Ramona Haciu: „După figură nu părea nebună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Roxelana Cercel, medic de familie şi psiholog
Dr. Roxelana Cercel, medic de familie şi psiholog

Roxana Cercel, medicul care a vizat „apt" fişa medicală a Elenei Ramona Haciu (29 ani), afirmă că, la control, profesoara nu a prezentat nici cel mai mic semn că ar suferi de vreo afecţiune psihică.

Cazul Ramonei Haciu, profesoara de engleză de la Şcoala Băceşti, care a suferit o criză, cel mai probabil de schizofrenie, în faţa elevilor, scoate la iveală superficialitatea cu care sunt efectuate controalele medicale în vederea angajării. Deşi tânăra în vârstă de 29 de ani era cunoscută cu tulburări psihice şi chiar era luată în evidenţa Centrului de Sănătate Mintală Vaslui, dr. Roxelana Cercel, medic de familie şi licenţiată în psihologie, a declarat-o apt din punct de vedere medical. Mai mult, medicul, care susţine că are o experienţă de peste 20 de ani, afirmă că şi-ar fi dat seama doar dintr-o privire dacă profesoara are afecţiuni psihice.

CITEŞTE ŞI: Vaslui: Profesoară cu probleme psihice, anchetată de ISJ după ce a făcut o criză în faţa elevilor

„Eu am dublă specializare. Am făcut şi facultatea de psihologie şi, după mimică, după gesturi, după figură, îmi dădeam seama dacă ava ceva. Am 25 de ani de practică şi îmi dădeam seama dacă e nebună", ne-a declarat dr. Roxelana Cercel.

Citeşte mai multe în ediţia de sâmbătă a ziarului Adevărul de Seară

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite