Vaslui: Profesoară cu probleme psihice, anchetată de ISJ după ce a făcut o criză în faţa elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a început, ieri, o anchetă în cazul unei profesoare de engleză care preda la Şcoala Generală din Băceşti.

În vârstă de 27 de ani, acum două zile profesoara a făcut o criză în faţa elevilor, cel mai probabil de schizofrenie. Din cele povestite de copii, dascălul a început deodată să ţipe în timpul orei şi să arunce arunce cu tot ce prindea în mână, fără a realiza ce face.

A fost anunţat directorul şcolii care, la rândul lui, a chemat ambulanţa.

"Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la Băceşti, în cazul unei profesoare de 27 de ani, despre care ni s-a spus că are manifestări necontrolate. Pacienta a fost preluată şi transportată în siguranţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind internată la Secţia de Psihiatrie cu tulburări de comportament", a precizat Ana Maria Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Oficialii ISJ Vaslui au deschis şi ei o anchetă, deoarece, culmea,  profesoara este aptă de muncă, potrivit fişei medicale depusă la dosarul de angajare.

"Până acum, nu au mai fost probleme cu această domnişoară profesoară. Într-adevăr, a făcut o criză nervoasă, bănuiesc că una de schizofrenie. Nu pot să vă spun dacă va fi dată afară din sistem până nu finalizăm ancheta şi până nu se externează din spital, pentru a putea vedea şi diagnosticul final al medicilor specialişti. Din documentele pe care le-a prezentat directorul şcolii, tânăra profesoară figurează drept «clinic sănătos» şi «apt de muncă»", a declarat Vasile Ursanu, inspectorul genral adjunct al ISJ Vaslui.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite