Vaslui: Bebeluş mort în timpul somnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama copilului în vârstă de şase săptămâni le-a declarat poliţiştilor că a văzut abia dimineaţă că bebeluşul nu mai respira.

Dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din localitatea vasluiană Fereşti că fiul acesteia nu mai respira. Tânăra le-a spus oamenilor legii că bebeluşul, care în ultima vreme a fost răcit, a murit în somn. „Am primit un apel la numărul de urgenţă 112 prin care mama copilului ne-a sesizat că acesta nu mai respiră. Poliţiştii care anchetează acest caz nu au descoperit urme de violenţă pe trupul micuţului, dar s-a dispus efectuarea unei necropsii pentru a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs decesul", a declarat Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

CITEŞTE ŞI:

Un bebeluş din Bârlad a intrat în comă după ce mama sa i-a administrat un medicament greșit

Părinții copilului otrăvit cu dentocalmin sunt în vizorul polițiștilor

Starea bebeluşului intoxicat cu substanţă de calmare a durerilor de dinţi s-a îmbunătăţit

Ambulanţierii nu au putut face nici ei nimic pentru a-l mai salva pe micuţ. „Când am ajuns la domiciliul femeii nu am putut decât să constatăm decesul copilului. El prezenta deja rigiditate cadaverică, astfel că nu se mai impuneau manevre de resuscitare", a declarat dr. Daniel Ungureanu, medic în cadrul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite